Hvis man tror at Apple helt har droppet den klassiske iPhone med ramme og hjem-knap tager man fejl. I hvert fald er der nu rygter om at Apple i marts næste år vil lancere en opdateret udgave af iPhone 8. Dette skal øge salget af iPhones i mellemsegmentet af smartphonemarkedet. Rygterne stammer fra forskellige elektronikproducenter i Taiwan.

Den opdaterede iPhone 8, som jo så passende kunne hedde iPhone 8S, vil beholde LCD-skærmen på 4,7 tommer men vil få en kraftigere A13-processor, 128GB lagerplads og et bagsidekamera med én linse. iPhonen vil blive produceret af Pegatron i et antal på omkring 20 millioner enheder.

Med hensyn til prisen forventes det, at den nye iPhone 8s i USA vil komme til at koste $649. Det er $100 mindre end de $749 iPhones Xr koster i dag, men $50 mere end prisen på en iPhone 8. Det skal dog understreges at disse priser kun er gæt ud fra hvad analytikere mener giver mening. Kun Apple kender den endelige prissætning.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.