Apple arbejder på at lancere hele tre forskellige iPhones næste år. Det bliver tre forskellige størrelser alle med glasbagside. Det skriver den japanske erhvervsavis Nikkei, der citerer kilder i Apples logistikkæde.

De tre størrelser bliver 4,7 tommer, 5 tommer og 5,5 tommer. Det skal sammenlignes med de tre størrelser iPhonen fås i nu: 4 tommer, 4,7 tommer og 5 tommer. Da skærmen formodens at gå helt ud til kanterne betyder det dog, at selve telefonens fysiske mål vil være mindre end vi kender det i dag. Folk der i dag sværger til Apples lille iPhone SE, vil altså ikke få en større fysisk telefon selvom Apple næste år vil øge skærmarealet til 4,7 tommer. I stedet bliver spildpladsen omkring skærmen tilsvarende mindre.

Apple har på det seneste fået flere patenter relateret til produktion af skærme med indbygget hjem-knap og lyssensor. Det forventes derfor at Apple fremover kan undgå iPhonens nederste og øverste kant på forsiden.

Nikkei oplyser at det stadig er tidligt i udviklingen og at Apple derfor stadig kan nå at ændre planer.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.