Apple har lanceret en ny tjeneste for abonnementsbaseret premium podcasts. Der er ikke tale om en samlet tjeneste, hvor alt er inkluderet, men at man kan købe abonnementer på individuelle shows eller kanaler. Det er podcast-udbyderen selv, der bestemmer prisen. Altså fuldstændig som vi kender det fra apps i App Store, nu bare med podcasts. Det hele foregår i Apples Podcast-app. Typisk vil der være et par dages gratis lytning, så man kan beslutte sig for, om man ønsker at betale for indholdet.

Folk er vant til at podcasts er gratis, så det bliver formodentligt op af bakke for Apple og udbyderne at overbevise folk om, at de nu skal til at betale for indhold. På den anden side, er der jo intet, der er gratis, så et eller andet sted skal man jo starte. For danske indholdskreatører bliver det dog nok svært at konkurrere med DR's enorme mængder af gratis statsfinansierede podcasts.A

Om en given podcast koster penge eller ej, fremgår at Podcast-appen, hvor du også tilmelder dig et abonnement.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.