Apple har lanceret en opdateret version af appen Find, der gør det muligt at finde produkter fra andre producenter end Apple på samme måde, som man hidtil har kunnet finde sin iPhone, iPad og så videre. De første producenter, der er klar med enheder der understøtter de nye muligheder i Find-appen, er Belkin, Chipolo og VanMoof.

De nye muligheder for tredjepartsproducenter sker via et nyt Find My Network Accessory Program, som giver hardwareproducenter mulighed for at udvikle produkter, der benytter Apples tjeneste, så kunderne kan bruge appen Find til at finde og holde styr på deres ting.

Godkendte produkter kan føjes til den nye fane Items, og de vil være mærket med et "Fungerer med Apples Find"-badge for at gøre det nemt for brugerne at se, at produktet er kompatibelt med Find-netværket og appen Find.

Find-netværket kan finde enheder, der er blevet væk, også selvom de ikke har eller ikke kan få forbindelse til internettet. Find-netværket er nemlig et crowdsourced netværk med flere hundrede millioner Apple-enheder, som bruger trådløs Bluetooth-teknologi til at spore enheder, og give ejeren besked om deres omtrentlige placering. Hele processen er end-to-end krypteret og anonym, så ingen andre – ikke engang Apple eller tredjepartsproducenten – kan se oplysninger om enheden eller dens placering.

Den nye Find-apple er tilgængelig på enheder med iOS 14.3 og PadOS 14.3 og senere versioner samt macOS Big Sur 11.1 og senere. Apple har opdateret appen server-side, så du skal ikke selv installere eller opdatere den eller styresystemet.

De første Find-kompatible produkter

VanMoofs nyeste S3- og X3-elcykler, Belkins SOUNDFORM Freedom True Wireless-øretelefoner og Chipolo ONE Spot-trackeren bliver de første produkter, der fungerer sammen med Find. Med disse produkter kan man nemt finde ud af, hvor man har stillet sin cykel, hvor man har lagt sine hovedtelefoner, eller hvor ens rygsæk er blevet af.

Andre producenter af enheder vil inden længe også tilbyde Find-kompatible produkter og Find-kompatibelt tilbehør.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.