Apple løfter sløret for Apple Watch Series 5 med flere nyheder. Den klart største nyhed og det mest overraskende er at skærmen i Apple Watch nu altid er tændt. Det er en kæmpe forbedring da det betyder at tiden og andre vigtige oplysninger nu hele tiden er synlige. Den intelligente skærm dæmper lyset, når brugerens håndled hænger nedad og vender tilbage til fuld lysstyrke, når armen løftes eller der trykkes på skærmen. Flere avancerede teknologier arbejder sammen for at levere denne nye funktion samtidig med at Apple Watch Series 5 stadig har batteritid til hele dagen (op til 18 timer).

Den anden store nyhed er at Apple Watch nu har indbygget kompas som sammen med en opdateret Kort-app giver brugerne mulighed for at se retning, stigning, breddegrad, længdegrad og aktuel højde.

Mange materialer og urremme

Apple Watch Series 5 fås i fire forskellige materialer: Aluminium, rustfrit stål, titanium og et keramisk materiale. Hvert materiale fås i en eller flere farver. Blandt andet sort titanium og i guld aluminium.

Der er også flere nye Apple Watch Nike-modeller med nye urskiver og nye remme.

Tilgængelighed og pris

Det nye Apple Watch Series 5 kan bestilles online med det samme og vil kunne købes i butikker fra fredag den 20. september.

Apple Watch Series 5 (GPS) fås fra 3.499 kroner og Apple Watch Series 5 (GPS + Cellular) fås fra 4.299 kroner.

Det populære Series 3 bliver i sortimentet og fås fra en ny lav pris på 1.699 kroner (GPS) og 2.499 kroner (GPS + Cellular).