Apples nye samlede pakkeløsning af Apples egne abonnementstjenester, kaldet Apple One, er gået i luften. Med abonnement på Apple One får man ganske enkelt adgang til det hele til en fornuftig pris.

Apple One kommer i to udgaver. Et til enkeltpersoner og et til familier. De to abonnementer indeholder adgang til de samme ting, men med familieabonnementet kan man dele det med op til fem andre fra familien, og får lidt mere plads i iCloud. I de lande hvor Apple tilbyder Fitness+ og News+ er der desuden et premiumabonnement, der inkluderer disse, men det er ikke relevant i Danmark.

Dette er inkluderet i Apple One

Med Apple One får man adgang til fire af Apples tjenester:

  • Apple Music, med mere end 70 millioner sange.
  • Apple TV+, med originalt Apple-produceret indhold.
  • Apple Arcade, der giver ubegrænset adgang til mere end 100 spil på tværs af iPhone, iPad, iPod touch, Mac og Apple TV.
  • iCloud, sådan kan lagre og dele indhold som billeder, videoer, filer i skyen og få adgang fra alle ens enheder.

Pris og tilgængelighed

Prisen for Apple One er:

  • Personlig, 135 kroner per måned. Man sparer 49 kroner om måneden sammenlignet med den månedlige standardpris for tjenesterne, når de købes separat.
  • Familie, 185 kroner per måned. Man sparer 67 kroner om måneden sammenlignet med den månedlige standardpris for tjenesterne, når de købes separat.

Apple One inkluderer en 30-dages gratis prøveperiode for alle de tjenester, som kunderne ikke allerede har. Har du brig for mere iCloud.plads, en der følger med, kan du tilkøbe op til 4TB ekstra.

Læs mere om Apple One hos Apple (link).