Apple har den 1. juli 2008 frigivet den endelige udgave af iPhone Firmware 2. Det er den første store regulære opdatering af iPhonens styresystem siden lanceringen.

Den klart største nyhed er understøttelse af tredjeparts apps og App Store. Før lanceringen af firmware 2 var det ikke muligt at installere apps på sin iPhone - med mindre det foregik via uofficielle jailbreaks. Derudover er nyhederne i Firmware 2 understøttelse af den nye iPhone 3G, understøttelse af Microsoft Exchange og understøttelse af GPS og 3G på relevant hardware.

Disse enheder kan opdateres til iPhone Firmware 2

Se her hvilke enheder der kan opdateres til iPhone Firmware 2:

iPhone
- iPhone (oprindelig)
- iPhone 3GS

iPod Touch
- iPod Touch (1. generation)
- iPod Touch (2. generation)

Efterfølgende opdateringer til iPhone Firmware 2

Se her hvad de de senere opdateringer til iPhone Firmware 2 bød på.

iPhone Firmware 2.0.1

Frigivet 4. august 2008. Opdateringen indeholder udelukkende fejlretteser.

iPhone Firmware 2.0.2

Frigivet 18. august 2008. Opdateringen indeholder udelukkende fejlretteser.

iPhone Firmware 2.1

Frigivet 12. september 2008. Større opdatering der forbedrer en del ting: Færre mistede opkald, bedre batteritid, korte tid til sikkerhedskopiering, forbedret email-pålidelighed, hurtigere installering af apps med videre. Herunder almindelige fejlrettelser og optimering.

iPhone Firmware 2.2

Frigivet 21. november 2008. Flere mindre nyheder: Kort har fået Google Streetview, deling af lokatione og offentlig transport-planlægning. Mulighed for at slå autokorrektur fra og mulighed for at hente podcast over the air. Herunder almindelige fejlrettelser og optimering.

iPhone Firmware 2.2.1

Frigivet 27. januar 2009. Opdateringen indeholder udelukkende fejlretteser.

Artiklen er ajourført i november 2016.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.