Der er blevet fundet to kritiske fejl i WebKit, som er den underliggende motor bag Safari-webbrowseren. Der er tale om fejl, som kan udnyttes til at lave skadelig indhold med. Apple oplyser, at de er bekendt med, at fejlen allerede er blevet udnyttet, så alle opfordres til at få opdateret sine enheder med det samme.

De to fejl der er tale om, er det man kalder memory corruption og integer overflow.

Apple har udsendt iOS 14.5.1 og macOS Big Sur 11.3.1, der retter fejlen. Til ældre enheder, der ikke understøtter iOS 14, har Apple udsendt iOS 12.5.3. Der er desuden frigivet watchOS 7.4.1.

Du opdaterer i appen Indstillinger på din iOS-enhed og i Watch-appen for Apple Watch's vedkommende. På macOS, kan du opdatere fra Systemindstillinger.

Du kan læse mere om Apples sikkerhedsopdateringer her: https://support.apple.com/da-dk/HT201222. Bemærk at Apple altid er noget forsinkede med de danske oversættelser, og at siden derfor ikke altid er up to date.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos eller studierapporter fordi din Mac går i stykker? Sørg for at få taget backup nu! Onlime giver for en rimelig pris ubegrænset plads i skyen.