Apple har købt det New Zealandske selskab PowerbyProxi der står bag en teknologi til trådløs opladning. Det skriver hjemmesiden Stuff og Apple bekræfter købet.

PowerbyProxi blev grundlagt i 2007 af folk fra universitetet i Auckland. De har designet noget de kalder Proxi-Module. Det er modulært system der kan indbygges i en lang række forskellige systemer og levere op til 100W. Systemet udmærker sig ved en meget høj effektivitet sammenlignet med andre løsninger. PowerbyProxi har også været involveret i udformningen af den kommende nye Qi-standard til trådløs opladning.

Med årets nye iPhones er Apple for første gang begyndt at tilbyde trådløs opladning af iPhonen. Det sker via Qi standard-opladere. Apple har også fremvist deres egen oplader baseret på en mere avanceret teknologi. Den hedder AirPower og kommer på markedet i starten af næste år.

Det fremgår ikke hvor meget Apple har betalt for PowerbyProxi eller præcis hvordan Apple vil brugere deres teknologi og viden.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.