Apple har i dag lanceret iPhone Xr med skærm med kant til kant-design i glas og aluminium. Skærmen er den mest avancerede LCD-skærm i en smartphone nogensinde. Apple kalde den Liquid Retina og størrelsen er 6,1 tommer. Den byder på markedets bedste farvenøjagtighed med bred farveunderstøttelse og True Tone, der giver en mere naturtro oplevelse. Præcisionsbearbejdet glas, avanceret pixel-afmaskning og kantudjævning af subpixels gør det muligt for skærmen at følge telefonens kurver, mens et nydesignet baggrundslys giver mulighed for, at skærmen kan nå helt ud i hjørnerne til trods for at der anvendes en LCD-skærm.

iPhone Xr kommer med den samme kraftfulde A12 Bionic-chip som iPhone Xs, Face ID og et avanceret kamerasystem, der skaber portrætter via et enkelt kameraobjektiv.

iPhone Xr fås i seks nye farver: Hvid, sort, blå, gul, koral og rød. En fremstillingsproces med syv farvelag giver glasbagsiden nuancerede farvetoner, og farven på aluminiumsbåndet og kamerakanten er tilpasset til at matche. Det nye design er stænk- og vandafvisende (IP67-klassificeret) og beskytter mod hverdagens spild-uheld med f.eks. kaffe, te og sodavand.

Priser og tilgængelighed

iPhone XR kan forudbestilles fra fredag den 19. oktober og vil kunne købes i butikker fra fredag den 26. oktober.

iPhone Xr vil kunne fås med 64 GB, 128 GB og 256 GB og koster fra 6.699 kroner på apple.dk og hos autoriserede Apple-forhandlere.

Du kan købe iPhone Xr hos Apple (link).

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.