Apple har tilføjet mulighed for at købe 2TB iCloud-lagerplads. Tidligere var 1TB det højeste man kunne få. Prisen for 2TB er 139 kr.

Apple tilbyder derfor nu fire forskellige størrelsespakker - ud over de gratis 5GB man automatisk får. Det er 50GB for 7 kroner, 200GB for 25 kroner, 1TB for 69 kroner og altså 2TB for 139 kroner. Alle beløb er per måned.

I næste uge har Apple indkaldt til presseevent for at præsentere den nye iPhone og frigive den endelige version af iOS 10. På det tilsvarende event sidste år sænkede Apple priserne på iCloud-lagerplads, så det anbefales at holde igen med at springe på de 2TB lige nu. Vent til næste uge og se om der også i år kommer et bedre tilbud på eventet.

Den nye udgave af MacOS, der også forventes frigivet på eventet, indeholder i øvrigt en funktion, der automatisk uploader filer gemt på skrivebordet eller i Dokument-mappen på ens Mac til iCloud. Vil man udnytte det til fulde, kan man næsten ikke få for meget plads iCloud.

Bemærk at muligheden ikke figurerer på Apples danske hjemmeside endnu, men kan ses i eksempelvis iOS under indstillinger for iCloud.