AirPower er en af de største Apple-bommerter i nyere tid. Den blev præsenteret sammen med iPhone 8 og iPhone X - de første iPhones der kunne oplades trådløst - i september 2017. Her blev det oplyst, at AirPower ville komme til salg engang i løbet af 2018. Det skete dog ikke. Efter månedsvis af rygter omkring Apples problemer med at få opladeren til at virke meldte Apple endelig ud i marts 2019, at AirPower var blevet droppet.

I halvandet år efter præsentationen kæmpede Apple altså med at få opladeren til at virke, før de gav op. Der er ikke noget underligt i at droppe udviklingen af et produkt. Det kan der være mange gode grunde til, og det sker hele tiden - også for Apple. Det helt unikke her er, at Apple havde præsenteret opladeren inden den egentlig var klar. Hele verden fik med andre ord indblik i Apples bommert.

Nu spøger den igen. AirPower er nemlig måske på vej alligevel. Eller i hvert fald noget, der minder om den. Nemlig en trådløs oplader, der kan oplade flere enheder på samme tid. I hvert fald hvis man skal tro Bloombergs Mark Gurman, der har hørt diverse rygter. Gurman mener, at Apple arbejder på en AirPower-lignende enhed, men kommer ikke med nogen tidshorisont.

Ikke første gang vi hører om AirPowers genopstandelse

Inden man bliver alt for begejstret hører det med til historien, at der allerede i marts 2020 var rygter om en genfødsel af AirPower. Den gang var der oplysninger om, at en prototype var klar, og der var endda billeder af den (se øverst). Det lød, at Apple havde fået løst problemerne. Den skulle være klar til salg senere i 2020 eller måske først i starten af 2021. Det skete som bekendt heller ikke.

Noget tyder derfor på, at AirPower produktet der ikke helt vil dø, men heller ikke rigtigt leve.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.