Som jeg tidligere har skrevet om, har Apple de sidste par år testet muligheden for at placere en fingeraftrykslæser (Touch ID) inden under skærmen på en kommende iPhone. Særligt efter at Apple fjernede hjem-knappen, hvor Touch ID sad, har Apple afsøgt andre muligheder. En af dem er som i nogle af de nye iPad, hvor Touch ID sidder i knappen på siden af enheden. En anden mulighed er som sagt at placere en fingeraftrykslæser inden bag skærmen. Dette findes allerede på flere andre telefoner, og der har været rygter om, at det også ville komme til iPhone 13.

Nu tyder alt dog på, at der ikke kommer Touch ID i iPhone 13, der således må nøjes med Face ID - altså ansigtsgenkendelse - som alle de seneste nyere iPhones. iPhone SE er den eneste iPhone i Apples nuværende iPhone-sortiment med Touch ID.

Faktisk skulle Apple helt have skiftet planer. I stedet for Touch ID under skærmen er målet nu at integrere Face ID under skærmen. Pointen er selvfølgelig at få fjernet skærmhakket.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.