Apple har udsendt opdateringer til de tre apps i iWorks-suiten: Pages, Numbers og Keynote. Opdateringen er ude til iOS-enhederne såvel som til Mac. Jeg tager udgangspunkt i Mac-opdateringerne her.

Den vel største nyhed er at man nu kan importere ebøger i Pages og arbejde på dem der. Dette er vigtigt fordi Apple for nylig annoncerede at iBooks Author, som man ellers bruge til at lave ebøger med, bliver udfaset. I stedet anbefaler Apple, at man benytter Pages. Det kan man nu med den nye opdatering.

Nyt i Pages er også muligheden for at afspille indlejrede videoer fra Youtube og Vimeo direkte. Det er også blevet nemmere at lave billed- og undertekster.

Numbers understøtter de samme ting og hr derudover flere nye funktioner som XLOOKUP, XMATCH og REGEX.

I Keynote er der kommet en ny mulighed for at afspille præsentationen i et vindue, så du samtidig har adgang til andre apps. Der er også forbedrede muligheder for at afspille videoer via såkaldte slide transitions samt et par andre ting.

Opdateringerne er gratis, og kan hentes i App Store.

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos eller studierapporter fordi din Mac går i stykker? Sørg for at få taget backup nu! Onlime giver for en rimelig pris ubegrænset plads i skyen.