Apple har udsendt opdateringer til de tre apps i iWorks-suiten: Pages, Numbers og Keynote. Opdateringen er ude til iOS-enhederne såvel som til Mac. Jeg tager udgangspunkt i Mac-opdateringerne her.

Den vel største nyhed er at man nu kan importere ebøger i Pages og arbejde på dem der. Dette er vigtigt fordi Apple for nylig annoncerede at iBooks Author, som man ellers bruge til at lave ebøger med, bliver udfaset. I stedet anbefaler Apple, at man benytter Pages. Det kan man nu med den nye opdatering.

Nyt i Pages er også muligheden for at afspille indlejrede videoer fra Youtube og Vimeo direkte. Det er også blevet nemmere at lave billed- og undertekster.

Numbers understøtter de samme ting og hr derudover flere nye funktioner som XLOOKUP, XMATCH og REGEX.

I Keynote er der kommet en ny mulighed for at afspille præsentationen i et vindue, så du samtidig har adgang til andre apps. Der er også forbedrede muligheder for at afspille videoer via såkaldte slide transitions samt et par andre ting.

Opdateringerne er gratis, og kan hentes i App Store.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos eller studierapporter fordi din Mac går i stykker? Sørg for at få taget backup nu! Onlime giver for en rimelig pris ubegrænset plads i skyen.