Apple har udsendt en opdatering til iWork-kontorpakken til både iOS og macOS. Det vil sige til Pages, Numbers og Keynote. Der er tale om version 11.

Opdateringen byder på en række nye funktioner samt forbedringe og fejlrettelser. Generelt set er der dog ikke tale om en så stor opdatering som skiftet i versionsnummer fra 10.x til 11 ellers indikerer. Der er tale om ganske beskedne nyheder uden de helt store praktiske betydninger for de fleste,

I macOS er der kommet en ny mediebrowser med forbedrede søgemuligheder og nye indholdskategorier. Det er også blevet muligt, at indtaste telefonnumre med links i tabelceller, objekter etc. I Keynote er der kommet en mulighed for at få vist noter og andre ting i et separat vindue, når man fremviser en præsentation.

i iOS har der særligt været fokus på forbedringer af måden man indtaster ting på, så det er blevet nemmere og mere produktivt.

Pages, Numbers og Keynote kan hentes gratis i App Store og Mac App Store.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos eller studierapporter, fordi din Mac går i stykker? Sørg for at få taget backup nu! Onlime giver for en rimelig pris ubegrænset plads i skyen.