Apple har frigivet en række nye betaer af iOS, watchOS, tvOS og macOS. Der er tale om iOS 11.2.5, watchOS 4.2.5, tvOS 11.2.5 og macOS High Sierra 10.13.3. I alle tilfælde er der ingen rapporter om regulære nyheder. Betaerne fokuserer altså alene på at få rettet bugs samt at få forbedret ydeevnen og sikkerheden.

Jeg opdaterer denne artikel, hvis der skulle dukke noget konkret op.

7. beta af iOS 11.2.5

Den eneste kendte nyhed i iOS 11.2.5 er en ny funktion der giver Siri mulighed for at afspille daglige nyhedspodcasts, når man spørger hende om nyheder. Som standard afspilles podcasts fra The Washington Post men man kan også vælge andre kilder. Afspilningen af disse podcasts sker kun når man benytter CarPlay eller har hovedtelefoner tilsluttet ellers vises der overskrifter med tekst på skærmen som det plejer.

5. beta af watchOS 4.2.5

Der er ingen meldinger om regulære nyheder eller specifikke fejlrettelser endnu.

6. beta af tvOS 11.2.5

Der er ingen meldinger om regulære nyheder eller specifikke fejlrettelser endnu.

6. beta af macOS High Sierra 10.13.3

Der er ingen meldinger om regulære nyheder eller specifikke fejlrettelser endnu.

Sådan installerer du Apples betaer

For at installere Apples betaer skal du enten være registreret udvikler eller tilmeldt Apples åbne betaprogram. Herefter kan du via Apples udviklerportal eller Softwareopdatering på de pågældende enheder opdatere til Apples betaudgivelser.

Betaerne plejer at komme til udviklere først, mens deltagere i det åbne betaprogram skal vente lidt længere. Betaer af watchOS plejer ikke at at bliver tilgængelige i det åbne betaprogram.

Opdatering: Alle ovennævnte styresystemer er nu frigivet officielt.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.