Apple har frigivet den tiende opdatering til iOS 11 siden lanceringen i efteråret. iOS 11.2.5 er en mindre opdatering hvis primære formål er at give understøttelse af Apples nye smarthøjttaler, HomePod, der bliver lanceret i starten af februar.

Den eneste anden nye ting i iOS 11.2.5 er en funktion der giver Siri mulighed for at afspille daglige nyhedspodcasts, når man spørger hende om nyheder. Som standard afspilles podcasts fra The Washington Post men man kan også vælge andre kilder. Afspilningen af disse podcasts sker kun når man benytter HomePod, CarPlay eller har hovedtelefoner tilsluttet ellers vises der overskrifter med tekst på skærmen som det plejer.

Opdateringen adresserer desuden en række fejl i CarPlay, Mail og Beskeder og indeholder enkelte småændringer hist og her. Blandt andet er der ændret på layoutet af musik-knapperne i Kontrolcenter

Du installerer opdateringen via Indstillinger > Generelt > Softwareopdatering på iPhonen eller iPaden.

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.