Apple har i den seneste beta af iOS 11.3 og tvOS 11.3 fjernet AirPlay 2-funktionalitet der ellers har været med i de to første betaer. I de to første betaer kunne man via AirPlay streame fra én iPhone til eksempelvis to Apple TV på samme tid. Apple TV fremgik også af ens HomeKit-setup i Hjem-appen.

I tredje beta er disse funktioner forsvundet igen. Apple TV er fjernet fra Hjem-appen og det er ikke længere muligt at afspille via AirPlay til to enheder på samme tid.

Apple kommer ikke med en forklaring, men man må formode at det skyldes at funktionen ikke er helt klar til frigivelse endnu eller at der er fundet nogle nye problemer som Apple først skal have løst. AirPlay 2 blev oprindeligt annonceret som en del af iOS 11 i juni sidste år, men er altså stadig ikke kommer med i en officiel frigivelse. Om det sker denne gang eller Apple igen har udskudt det, vides ikke. Ideen med AirPort 2 er blandt andet at man kan afspille musik via flere højttalere på samme tid. Det kunne være HomePod, men her var AirPlay 2 også fraværende ved lanceringen tidligere på måneden.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.