Apple har opdateret alle deres styresystemer. Der er tale om mindre opdateringer, der først og fremmest handler om at gøre Apples Music-appen klar til understøttelse af den nye, forbedrede lydkvalitet, der bliver udrullet i juni.

Nedenfor er de væsentligste nyheder og ændringer. Det er ikke nødvendigvis alle de nævnte ting, der er kommet til alle de forskellige styresystemer. De nye funktioner er kommet til de enheder, hvor det er relevant.

Der er tale om macOS Big Sur‌ 11.4, iOS og iPadOS 14.6, tvOS 14.6 og watchOS 7.5.

Spatial Audio og Lossless Audio

Opdateringerne giver Apple Music-appen understøttelse af Spatial Audio med Dolby Atmos samt Lossless Audio. Ingen af funktionerne er lanceret endnu, og bliver det først i starten af juni, men nu er appen altså klar til at det sker.

Apple Card Family

I de lande, hvor Apple har lanceret betalingskoret Apple Card, kan det nu deles mellem flere familiemedlemmer. Det betyder, at alle i familien kan bruge kortet, men at der kun kommer en månedlig regning.

Apple Podcast abonnement

Podcast-appen får understøttelse af en ny abonnementsordning, der giver ding til premium podcasts.

AirTag og Find-appen

Der er kommet et par ændringer til AirTag-funktiunaliteten, så man nu blandt andet nu også kan tilføje en mailadresse, hvis ens AirTag er forsvundet. Tidligere kunne man kun angive et telefonnummer.

Fejl-rettelser

Der er også en række fejlrettelser. Blandt andet rettes en fejl der gjorde, at man ikke kunne låse sin iPhone op med Apple Watch. Der er også forbedringer af iPhonens Bluetoooth-ydelse.

I macOS er der endel små ændringer. Blandt forbedringer til Safari og noget så specifikt som en fejlrettelser af problemet med at 16 tommer MacBook'en kan blive utilgængelig, når man spiller Civilization VI.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos eller studierapporter, fordi din Mac går i stykker? Sørg for at få taget backup nu! Onlime giver for en rimelig pris ubegrænset plads i skyen.