Apple oplyser, at de udvider deres såkaldte "independent repair provider program" til også at omfatte Macs. Apples independent repair provider program er et initiativ, der giver uafhængige reparatører mulighed for at få adgang til originale Apple-reservedele, manualer, kurser og maskiner og værktøj, så de i princippet kan udføre reparationer på samme vilkår som de autoriserede og officielle Apple-værksteder. Tidligere har de uafhængige værksteder været nødt til at bruge uoriginale dele eller brugte dele.

Independent repair provider program blev lanceret i USA sidste år og kom til Europa, herunder Danmark, tidligere på sommeren. Programmet var udelukkende henvendt til iPhones og iPads, men nu udvides det altså til også at omfatte Apples computere.

Apples sigte med programmet er at gøre det nemmere og lettere tilgængeligt at få repareret sit Apple-udstyr. Og branchen har taget godt i mod det.

Jakob Højland, administrerende direktør for GreenMind, en af de største uafhængige reparationsudbydere i Danmark, udtaler: "At være en del af IRP-programmet har øget vores reparationsforretning i GreenMind kraftigt. At have adgang til Apples dele, værktøjer og interne træning har absolut været en gamechanger for vores organisation, og vi er utroligt begejstrede over også at kunne tilbyde Mac-reparationer gennem programmet."

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos eller studierapporter, fordi din Mac går i stykker? Sørg for at få taget backup nu! Onlime giver for en rimelig pris ubegrænset plads i skyen.