Apple har frigivet nye udgaver af iOS, iPadOS, watchOS og tvOS. En fællesnævner for dem alle er, at der er tale om ganske små opdateringer uden ret mange reelle nyskabelser - eller i visse tilfælde slet ingen overhovedet.

Alle opdateringer er gratis, og du installerer dem via Indstillinger-appen på den pågældende hed, bortset fra Apple Watch, hvor du skal opdatere via Watch-appen på din iPhone.

Frigivelsen af en opdatering til macOS Big Sur er blevet forsinket, fordi Apple fandt en fejl i den Release Candidate der ellers blev frigivet i sidste uge. Apple har derfor udsendt en ny Release Candidate, der lige skal gennemgås først inden den endelige frigivelse.

Nyheder

iOS 14.4: Største nyhed er bedre samspil med HomePod-højttalerne, der ikke officielt sælges i Danmark endnu. Kameraet kan nu også genkende mindre QR-koder, og der er kommet mulighed for at angive enhedstype for Bluetooth-hovedtelefoner, så de blive identificeret korrekt ved lydnotifikationer. Herudover en række fejlrettelser.

watchOS 7.3: En enkelt nyhed relateret til abonnement på Fitness+, som ikke er tilgængelig i Danmark endnu. Derudover et ny urskive med farver inspireret af de panafrikanske farver (rød, gul, grøn og sort) samt en rettelse af en fejl, hvor Kontrolcenter kunne fryse under visse omstændigheder.

tvOS 14.4: Ingen kendte nye ting, men byder alene på en række uspecificerede fejlrettelser.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.