Apple har frigivet macOS Catalina 10.15.7 med en række fejlrettelser. Blandt de fejl der rettes, er et problem, hvor ens Mac ikke automatisk ville forbinde til et Wi-Fi-netværk. Et problem med filer, der ikke bliver synkroniseret via iCloud Drive, er også rettet. For ejere af nyere Macs med Radeon Pro 5700 XT-grafikkort løses et problem med en blinkende hvis linje på skærmen. Derudover er der en række forbedringer sikkerheden.

Det er yderst sjældent at Apple når til 7. opdatering af et styresystem til Mac'en. Sidst det skete var faktisk med OSX snow Leopard, der oprindeligt blev frigivet tilbage i sommeren 2009. Og den gang kom der faktisk også en 8. opdatering. Det hører dog med til historien, at Apple dengang kørte med en opdateringscyklus på to år, hvor det nu kun er et enkelt år. Så på den måde, er der denne gang kommet relativt flere opdateringer til macOS Catalina.

Du opdaterer til macOS Catalina 10.15.7 via Softwareopdatering i appen Systemindstillinger.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos eller studierapporter, fordi din Mac går i stykker? Sørg for at få taget backup nu! Onlime giver for en rimelig pris ubegrænset plads i skyen.