Apple har frigivet en mindre opdatering til iPhonen og iPaden. Der er tale om iOS og iPadOS 13.4.1, og den nye opdatering retter en fejl i FaceTime, som blev introduceret med iOS 13.4, der kom for et par uger siden.

Siden opdateringen til iOS 13.4 har det været umuligt at FaceTime med enheder med iOS 9.3.6 og tidligere samt OS X El Capitan 10.11.6 eller tidligere. Den fejl bliver rettet med iOS 13.4.1. Faktisk er det ikke helt klart om der overhovedet var tale om en fejl eller om Apple med vilje fjernede understøttelsen af de efterhånden gamle enheder. Der er for eksempel tale om iPhone 4S og iPad 2. Uanset hvad virker det nu igen.

Opdateringen retter også en fejl i Indstillinger-appen relateret til Bluetooth. På iPaden rettes der derudover en fejl, hvor LED-blitzen under visse omstændigheder ikke blev aktiveret, når man ville bruge den som lommelygte på de to nye iPad Pro'er.

Du kan opdatere iOS og iPadOS via appen indstillinger.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.