Apple har frigivet iOS 13.2 og iPadOS 13.2. Blandt nyhederne er nye emojis, Deep Fusion-funktion og opdateringer til Siri. Opdateringen giver også understøttelse af de nye AirPods Pro med blandt andet funktioner relateret til den aktive støjreduktion i disse hovedtelefoner.

Når man regner variationerne med er der mere end 230 nye Emojis i Unicode 12, som opdateringen inkluderer understøttelse af. Blandt andet en række nye dyr, fødevarer samt mennesker og ansigter.

En stor nyhed er funktionen Deep Fusion. Den korte forklaring er, at man med Deep Fusion får bedre og mere detaljerede billeder under medium-gode lysforhold eller ved billeder taget indendørs. Den lidt længere er at Deep Fusion analyserer ens billede pixel for pixel og via maskinlæring optimerer det i forhold til tekstur, farver, støj og detaljer. Funktionen benytter A13 Bionic-chippen og kræver derfor en af de nye iPhone 11 Pro-modeller for at virke. Funktionen vil automatisk være slået til.

Hvad angår Siri er der i iOS 13.2 nu mulighed for at framelde sig at deling af optagelser med Apple. Dette gælder også diktering. Derudover har Apple genintroduceret funktionen kaldet "Announce with Siri", der kan få Siri til at annoncere indkomne beskeder på ens AirPods (2. generation eller nyere) samt Beats Pro.

Af mere praktiske ændringer er at ma nu (igen) kan slette apps direkte fra hjem-skærmen.

Der er selvfølgelig også en række fejlrettelser samt sikkerhedsforbedringer.

Du opdaterer til iOS 13.2 of iPad 13.2 via Softwareopdatering i Indstillinger på din enhed.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.