Det er kun en uge siden, at Apples nye streamingtjeneste, Apple TV+ gik i luften, men allerede nu har Apple besluttet at forlænge serierne See, For All Mankind og Dickinson med en ny sæson. Hvad angår The Morning Show har der lige fra starten været planer om sæson 2 og optagelserne er allerede i gang.

Dermed ser det ud til at Apple har tiltro til, at det indhold der er på Apple TV+ er godt nok. Flere af serierne har fået lunkne anmeldelser i medierne, mens brugerne omvendt er vilde med dem. Eksempelvis storsatsningen The Morning Show med Jennifer Annistor i en af de bærende roller. Serien er blevet skældt meget ud, men har en bruger-score på Rotten Tomatoes på hele 95%.

Det handler med andre ord ikke om andet indhold, men om mere indhold. Ud over at forlænge eksisterende serier, kommer der løbende nyt indhold Både film og serier.

Har du ikke allerede prøvet tjenesten af, kan du få 7 dage gratis, når du tilmelder dig. Har du købt en ny Apple-enhed efter 10. september, kan du få et helt år gratis.