I den seneste uge er der dukket en række nye rygter op, der alle peger på, at Apple vil droppe det fysiske SIM-kort næste år, når iPhone 14 bliver lanceret. Blandt andet har MacRumors modtaget et dokument, hvori Apple eftersigende adviserer de amerikanske teleselskaber om at gøre sig klar til udelukkende at benytte eSIM fremover.

eSIM er en digital udgave af SIM-kortet, der vinder mere og mere indpas. Med et eSIM kan man skifte SIM-kort uden at skulle bruge et fysisk SIM-kort. I stedet kan man have flere profiler på sin iPhone, som man derefter kan skifte mellem digitalt.

Der er værd at nævne, at ikke alle teleselskaber tilbyder eSIM. I Nogle lande er det slet ikke tilgængeligt. Det indikerer, at der vil komme to forskellige iPhones. En med fysisk SIM-kort-holder og en uden.

De nuværende iPhones understøtter allerede eSIM, så det er som sådan ikke nyheden. Nyheden er at muligheden for fysiske SIM-kort skulle forsvinde helt.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.