Fast Company har publiceret deres årlige liste over verdens 50 mest innovative virksomheder. I år topper Apple listen med begrundelsen at de "leverer fremtiden i dag". Apple roses for en imponerende liste af nye produkter og tjenester i 2017: iPhone X, Apple Watch Series 3 og ARKit samt Apples fokus på at integrere software og hardware. Noget der adskiller Apple fra konkurrenterne. Apple designer nemlig deres egne chips der er tilpasset Apples egne styresystemer

Hvor andre producenter køber de samme hyldevarer, er Apples ambitionen højere. Apple designer eksempelvis selv processoren i iPhonen - og er blevet så gode til det at den er markant hurtigere end konkurrenterne i uafhængige målinger.

Apple roses også for deres fokus på privacy-baseret kunstig intelligens og deres arbejde på Apples sundhedsplatform.

Man kunne måske tro at Fast Company har noget særligt med Apple og hvert år kårer Apple som verdens bedste. Det er langt fra tilfældet. Sidste år var Apple nummer fire og året før var Apple nummer 7. Men selvfølgelig skal den slags lister tages med en gran salt - ikke mindst fordi de er meget centreret om USA's fortræffeligheder.

De andre virksomheder i top 10 i år er: Netflix, Square, Tencent, Amazon, Patagonia, CVS Health, The Washington Post, Spotify og NBA.

Læs mere hos Fast Company

Scroll ned for at se kommentarer