Apple har droppet Microsofts Bing og er i stedet begyndt at bruge søgeresultater fra Google i Siri såvel som Spotligt på iOS og macOS. Apple begrunder skiftet med ensartetenhed på tværs af enheder. Det skriver TechCrunch. Med det mener Apple, at man nu får samme søgeresultater med Siri og Spotligt som hvis man søger via Safari. Det gjorde man ikke tidligere.

Indtil nu har Apple brugt Bing hver gang en Siri-forespørgsel har resulteret i en websøgning. Fremover vil søgeresultaterne bliver leveret af Google. Eneste undtagelse er billedsøgninger, hvor Apple stadig vil benytte Bing.

Ifølge oplysninger tidligere på året, betaler Google Apple omkring $3 milliarder om året for at være standardsøgemaskine i Safari. Hvad betalingen i givet fald er for at blive brugt i Siri og Spotligt melder historien ikke noget om.

Bruger du Bing eller Google i det daglige?

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos eller studierapporter fordi din Mac går i stykker? Sørg for at få taget backup nu! Onlime giver for en rimelig pris ubegrænset plads i skyen.