Fremover er det slut med 3D Touch på iPhonen. Det vil blive afløst af det Apple kalder Haptic Touch. 3D Touch blev lanceret med iPhone 6s for fire år siden og er en funktion, hvor man kan lave et hårdt tryk på skærmen og få adgang til andre ting end hvis man laver et normalt tryk.

Siden lanceringen har der været understøttelse af 3D Touch på samtlige nyere iPhones. Undtagen iPhone XR, hvor Apple har erstattet det med den noget simplere Haptic Touch, der egentlig bare er en markedsføringsterm for et langt tryk kombineret med harpiks feedback.

Fremover ville alle nye iPhones få Haptic Touch istedet for 3D Touch. Det er en analytiker fra Barclays der har opsnuset oplysningerne under et besøg hos elektronikproducenter i Asien.

Hvorfor Apple foretager dette skifte er uklart, da det kan ses som et skridt fra noget avanceret til noget mindre avanceret. Men måske er det så få der bruger det at det ikke retfærdiggør den mere avancerede og dyrere teknologi.

De nye iPhones forventes lanceret til september.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.