Apple skulle ifølge pålidelige oplysninger være i gang med at integrere “Find min iPhone” og “Find mine venner” i en enkelt app, der dækker begge dele. Alle eksisterende funktioner i de to apps skulle blive tilgængelige i den nye.

Udover denne forenkling skulle der også være helt ny funktionalitet på vej. Man vil nemlig kunne sætte iPhonen i “Find netværk”-mode, hvilket skulle gøre det mulig at spore iPhonen selvom den ikke er koblet på nettet.

Apple arbejder også på at lancere en fysisk tag, som man kan sætte i sine nøgler, kufferter eller hvad man nu måtte ønske. Derved vil man også kunne spore disse ting via appen. Den slags eksisterer allerede. Jeg har for nogle år siden selv afprøvet to forskellige typer tags, og selvom ideen er god nok, fungerede det ikke i praksis. Men måske Apple har fundet på noget genialt? I hvert fald giver Apples hundredevis af millioner brugere noge muligheder som de små producenter ikke har.

Appen skulle blive tilgængelig til både iOS og macOS i næste udgave af styresystemerne som en del af Apples nye “cross platform”- strategi.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.