Apple arbejder på at udvikle trådløs opladning til iPhonen med forventet implementering i 2017. Det skriver Bloomberg. Udviklingen af teknologien skulle ske med partnere i USA såvel som Asien. Tidligere i år var der rygter om at Apple måske allerede ville være klar med trådløs opladning i den næste iPhone, men Bloombergs kilde mener altså, at det først bliver næste år.

I en del Android-telefoner er trådløs opladning allerede standard. Grunden til at Apple ikke for længst er kommet med på vognen er, at Apple mener at den nuværende teknologi er for dårlig. I dag er det sådan, at en enhed der skal oplades trådløst, skal lægges på en måtte eller et ladeapparat. En teknologi der blandt andet bruges i elektriske tandbørster. Apple mener ikke det giver mening med trådløs opladning, når dette ladeapparat alligevel skal tilsluttes et stik.

Hvad det præcis er Apple arbejder på at udvikle er uvist, men det handler blandt andet om at der skal kunne lades på større afstande end med den nuværende teknologi. En kilde kalder Apples udvikling for "cutting-edge", hvilket vel nærmest kan oversættes med banebrydende.

Apple lancerede med Apple Watch deres første produkt med trådløs opladning. Det er dog den traditionelle slags, hvor lader og enhed skal helt tæt på hinanden. Udover selve opladningen er en af pointerne ved trådløs opladning, at man slipper for et stik på iPhonen, hvilken gør den nemmere af få vandtæt.

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.