Apple har annonceret lanceringen af to nye radiostationer på Apple Music. Samtidig bliver den eksisterende station "Beats 1" omdøbt til "Apple Music 1". De to nye stationer hedder Apple Music Hits og Apple Music Country. Den første spiller alle de gode hits fra 80’erne, 90’erne og 00’erne, mens Apple Music Country har fokus på countrymusik.

Beats 1 blev lanceret for fem år siden og har haft fokus på at tiltrække lyttere med eksklusive programmer fra nogle af de mest innovative, respekterede og elskede mennesker inden for musik. Det bliver den ved med selvom navnet altså skifter til Apple Music 1. Stationen har studier i Los Angeles, New York, Nashville og London og sender live-radio døgnet rundt og har rent musisk hovesfokus på hiphop og alle de forskellige undergenrer.

Nye stationer med andre stilarter

Apple Music Hits tilbyder et komplet udvalg af de største sange, som fans kender og elsker fra 80’erne, 90’erne og 00’erne. Stationen byder på nye programmer fra etablerede kunstnere og værter, som giver lytterne indsigt i historierne bag verdens mest populære sange.

Radio er en del af countrymusikkulturens DNA, og det understreger Apple Music Country for den moderne fan. I takt med, at countrymusik udvikler sig og udbredes rundt om i verden, tilstræber Apple Music Country at være det definitive samlingssted for en stadig mere alsidig genre. Stationen tilbyder en blanding af den bedste musik lige nu og introducerer samtidig fans for morgendagens stjerner og minder dem om de legendariske kunstnere og numre, der har formet og defineret countrymusik i tidens løb.

Sådan hører du Apple Music Radio

Du kan lytte til Apple Music-radio overalt, hvor du lytter til Apple Music, herunder iPhone, iPad, iPod, CarPlay, Apple Watch, Apple TV, Mac, HomePod og på internettet på music.apple.com.