Apple har ændret på søgealgoritmen i App Store, så søgeresultaterne er blevet mere relevante. Det skriver flere medier. Tidligere har søgeresultaterne alene været baseret på simpel match af søgeterm og først og fremmest titel og dernæst nøgleord. Rangordenen er så baseret på ting som bedst match og hvor populær en app er. Det har gjort det stort set umuligt at søge efter en app, med mindre man på forhånd kender den eksakte titel på appen.

Det ser altså nu ud til at være ændret, så søgningen nu medtager relevante apps selvom titlen ikke matcher søgeordet. Et eksempel er en søgning på ordet "Twitter", førhen kom kun resultater med ordet "Twitter" blandt nøgleordene op. Efter ændringen vil også resultater som "Tweetbot" og lignende komme frem, da de jo relaterer til Twitter, selvom de ikke har ordet i deres titel. App Store tager med andre ord nu også hensyn til selve essensen af det man søger efter i stedet for at tage det skrevne 100% bogstaveligt.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.