I dag er en stor dag for iOS-udviklere. Fra nu af kan de promotion codes, som udviklere har 50 af til hver af sine apps, benyttes uden for USA. Tidligere har de kun kunnet indløses hvis man havde en amerikansk iTunes-konto. En helt urimelig forskelbehandling af medier og hjemmesider i og uden for USA, fordi de amerikanske har kunnet få gratis apps til anmeldelse eller uddeling blandt læserne, mens de europæiske ikke har kunnet.

Uden for USA har man ikke haft mulighed for at sende en promotion code til medier, samarbejdspartnere eller andre, hvilket unægteligt er noget af en ulempe, hvis man gerne vil tilbyde sine apps frit til folk, der skriver anmeldelser. Det kan man nu, og lad os da bare fejre det med en uddeling af nogle koder til iPhoneguides læsere.

Koderne fungerer på samme måde som et gavekort i App Store. Man skal indtaste koden i App Store og appen hentes automatisk. Hver kode kan kun anvendes én gang.

Koderne bliver delt ud senere i dag via iPhoneguides Twitter-konto.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.