Apple Store har fået en opdatering så menuer med videre nu er på dansk. Tidligere har det hele været på engelsk (eller hvilket et af de store sprog man nu har indstillet sin iPhone til). Jeg er blevet gjort opmærksom på det i dag af en vågen læser, men jeg skal ikke kunne sige, at det er sket for et par dage siden.

Da App Store i virkeligheden bare er en hjemmeside, er opdateringen sket uden, at man har skullet opdatere iOS. Det hele foregår på Apples servere.

Selvom App Store nu er med danske menuer, betyder det desværre ikke, at man som iOS-udvikler kan målrette sin app-beskrivelse til den danske App Store. Den viser stadig samme beskrivelse som i den engelske udgave. Det vil sige, at hvis man skriver på dansk, så vil de internationale kunder også få den danske beskrivelse, og hvis man skriver på engelsk vil de danske kunder få den engelske beskrivelse. Sverige har eksempelvis deres egen lokalisering, så man kan skrive på både svensk og engelsk til de respektive kunder. Forhåbenligt får Apple også ændret dette.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.