I går skrev jeg om, at Apple arbejder på at lancere en MagSafe-baseret batteripakke til iPhone 12. Nu viser det sig, at blandt andet producenten Anker er kommet Apple i forkøbet, og har lanceret netop sådan en enhed med det knap så mundrette navn "PowerCore Magnetic 5K Wireless Power Bank".

Powerbanken kan levere 5W ladeeffekt og har en kapacitet på 5.000 mAh. Det er nok til at kunne oplade iPhone 12 mini fra 0% til 100% eller iPhone 12 Max Pro fra 0% til 75%. De to sidste iPhone 12-modeller vil kunne oplades fra 0% til 75%. Powerbanken selv oplades med et USB-C-kabel.

Når man oplader trådløst går omkring 30% af ladeeffekten til spilde, hvorfor det ideelt set ikke er den mest oplagte ide til ekstra opladning på farten, hvor man typisk har brug for så meget ekstra power som muligt. Hvis den trådløse løsning giver en komfortfordel, som at man kan bruge iPhonen imens man lader den op, kan det måske forsvares at miste noget energi sammenlignet med en kablet powerbank. Ankers løsning ser dog ikke umiddelbart alt for elegant ud i den henseende. Powerbanken ser nemlig ret stor og klodset ud, og ligner mere noget der er beregnet til at blive lagt til side.

Prisen er $40 hos Amazon i USA. Når eller hvis den kommer til salg i Danmark svarer det nogenlunde til 400 kroner.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.