Har du planer om at købe et Apple Watch på en rejse til eksempelvis USA eller England her i foråret? Glem det, for uret sælges kun online foreløbig. Ifølge Apples chef for butikkerne, Angela Ahrendts, vil denne løsning vare ved i hvert fald resten af april og hele maj. Dette til trods for at Apple promoverer den 24. april som lanceringsdagen.

Folk der har været hurtigt ude og har bestilt deres ur som nogle af de første, får det på lanceringsdagen, men lagerbeholdningen er så lav i forhold til efterspørgslen, at de feste kommer til at vente nogle uger. Og alle dem, der foretrækker at købe deres Apple-produkter i de fysiske butikker, skal altså væbne sig med tålmodighed til i hvert fald starten af juni.

Angela Ahrendts beroliger dog Apple-fans verden over. Dette er ikke en ny permanent strategi fra Apples side. Fremover vil vi se masser af store lanceringer med køer og produkter på lanceringsdagen. Apple Watch er et særtilfælde fordi der ganske enkelt ikke er ure nok til alle. For at klare det bedst muligt, sælges de kun online.