Da Apple i 2016 lancerede iPhone 7 gik de all in på udfasningen af mini jackstikket som hovedtelefonstik for i stedet at satse på Lightning eller måske snarere trådløs lyd. Og så alligevel ikke, for med i æsken var der en Lightning til mini jack-adapter så alle kunne fortsætte med at bruge deres gamle hovedtelefoner. Adapteren var også i æsken da Apple i efteråret lancerede den seneste generation iPhones. Det bliver dog sidste gang det sker. De iPhones der kommer i år bliver uden adapter. Det mener en analytiker fra Barclays i hvert fald.

Analytikerens kilder i Apples logikstikkæde ser ingen tegn på at Apple skal have leveret disse adaptere eller dongles i år. Dette går især ud over firmaet Cirrus Logic, der producerer flere af delene i donglen. Det noteres dog, at vi skal helt frem til maj eller endda juni, før det kan siges med sikkerhed.

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.