Da Apple tidligere på måneden lancerede to nye MacBooks med den helt nye M1-chip, var der ikke ændret på designet. Designet på den nye MacBook Air og den nye 13" MacBook Pro var 100% identisk med de tidligere Intel-baserede modeller. De to modeller er en del af Apples skifte fra Intel til egenudviklede processorer. Et skifte der tager to års tid, ifølge Apple.

Først i anden halvdel næste år, kommer der nyt design til MacBook-linjen. Det mener analytikeren Ming-Chi Kuo. Kuo kommer ikke nærmere ind på, hvilke modeller, der bliver tale om, men han har ved en tidligere lejlighed fortalt, at der skulle komme to nydesignede MacBook Pro'er på 14" og 16" i 2021. Hvori designændringen bestå, er der heller ikke info om denne gang. Tidligere har der dog været rygter om, at kanten omkring skærmen bliver mindre.

Der er selvfølgelig også en ny iMac med M1-processor på vej, såvel som en ny Mac Pro. Hvornår disse to computere kommer er uvist. Særligt den sidste går der nok et stykke tid med. Måske kommer den først, når Apple er klar med M2.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos eller studierapporter fordi din Mac går i stykker? Sørg for at få taget backup nu! Onlime giver for en rimelig pris ubegrænset plads i skyen.