Analytikeren Ming-Chi Kuo, med speciale og fokus på Apples forsyningskæde, mener at der er kvalitetsproblemer hos en af producenterne af kameralinser til den kommende regulære iPhone 12-model. Problemerne mener Kuo ikke får betydning for Apples lancering, fordi en anden af Apples leverandører kan øge produktionen tilsvarende.

Det er hos selskabet Genius Electronic Optical, at Kuo mener der er problemer. Helt konkret er der problemer med at coatningen på vidvinkellinsen går i stykker. Problemet blev opdaget i test ved høje temperaturer og høj luftfugtighed og vil betyde at Genius Electronic Opticals mulighed for at levere linser til Apple bliver forsinket indtil problemet er løst. Linserne forventes at skule bruges i de to regulære iPhone 12-modeller på 5,4 tommer og 6,1 tommer, der er rygter om. En anden producent at tilsvarende linser, Largan, har ifølge Kuo ikke de samme problemer, og vil derfor få en større del af ordrerne. Ifald de kan geare deres produktion op, vil det ikke resultere i forsinkelser.

Genius Electronic Optical afviser dog Kuos rapport, og oplyser at produktionen stadig kører som planlagt uden problemer. Ejheller har Genius' klient (Apple) ændret på ordrestørrelsen eller andet.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.