Der har været en del rygter om at Apple arbejder på - og snart vil være klar med - en ny teknologi til integration af fingeraftrykslæser, Touch ID, bag iPhonens skærm. Altså inden under skærmen. De rygter slukker analytikeren Ming-Chi Kuo nu. Kuo mener nemlig, at der ikke kommer sådan en teknologi foreløbig.

Kuo havde ellers forudsagt, at Apple ville være klar i 2023. Men det mener han ikke længere kommer til at ske. Der kommer ikke Touch ID bag skærmen hverken i år, næste år eller i 2024, siger han nu.

Måske betyder det, at det aldrig kommer. Ifølge The Wall Street Journal testede Apple faktisk teknologien i iPhone 13, men besluttede altså at droppe ideen igen. Enten fordi den ikke virkede, eller fordi de vurderede, at der ikke var brug for den.

Touch ID er kan dog ikke udelukkes helt. Måske Apple i stedet bare vil bygge den ind i iPhonens Power-knap, som vi kender det fra flere af Apples andre enheder.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.