En af de iPhones Apple vil lancere senere på året er ifølge flere rygter en særlig prisvenlig iPhone med en LCD-skærm på 6,1 tommer. Ifølge de seneste oplysninger vil den komme i to udgaver. Det mener analytikeren Ming-Chi Kuo. En med ét simkort og en med to simkort med den såkaldte "dual-SIM dual standby"-teknologi. Dual-SIM dual standby betyder at de to simkort deles om ét enkelt chipset, og at kun et af dem derfor kan bruges ad gangen. Ideen er at det skal være hurtigere at skifte mellem to simkort for eksempel til rejsebrug.

Prisforskellen på de to forskellige udgaver vil være $100. Udgaven med et simkort vil komme til at ligge på $550-650 og udgaven med to simkort på $650-750. Det er lidt billige end de nuværende iPhone 8.

De to andre iPhones Apple forventes at lancere vil begge have OLED-skærme. Der vil komme end på 6,5 tommer og en på 5,8 tommer. Den store af disse vil også komme med mulighed for to simkort, mens det ikke bliver en mulighed for den lille.

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.