Allerede inden vi bare så meget som nærmer os lanceringen af iPhone 7 - der forventes til efteråret - er rygterne omkring 2017-iPhonen begyndt at cirkulere. Ifølge de seneste meldinger vil opgraderingen være så stor og omfattende, at Apple vil droppe S-betegnelsen og gå direkte fra iPhone 7 i år til iPhone 8 næste år. Altså springe iPhone 7s over.

I stedet for at lancere end opgraderet udgave af dette års iPhone 7, vil Apple give iPhonen en kæmpe overhaling til næste år. Der vil ske nogle store designændringer og komme flere nye funktioner. Det skulle blandt andet være OLED-skærm, trådløs opladning og en helt ny formfaktor uden hjem-knap. Den vil heller ikke have jack-stik til hovedtelefoner - noget der dog forventes vil ske allerede i år.

Oplysningerne kommer fra en finansanalytiker, der også mener at dette års mindre nyheder i iPhone 7 vil få salget af iPhones til at falde med omkring 2%, mens det til gengæld vil stige med over 10% næste år. Det skal selvfølgelig understreges, at der alene er tale om spekulationer. Kun Apple kender deres planer for iPhonens fremtid.

En mockup af en ny iPhone kan ses øverst. Også her er der tale om fri fantasi.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.