Apple er i gang med at lægge sidste hånd på udviklingen af et sæt AR-briller. Brillerne skal fungere som tilbehør til iPhonen og masseproduktionen forventes at gå i gang sidst på året. Det mener Apple-analytikeren Ming-Chi Kuo ifølge Economic Daily News. Selv lanceringen vil dog først ske engang næste år.

Brillernes primære funktion være at fungere som skærm, mens beregninger, netværksfunktionalitet etc. bruger den tilknyttede iPhonen. Nogenlunde som det fungerede med Apple Watch i starten. Denne arbejdsdeling mellem briller og iPhone betyder, at brillerne kan gøres mindre og lettere end hvis brillerne selv skulle inkludere en processor.

Kuo forventer at masseproduktionen starter i årets sidste kvartal, men nævner at det kan blive skubbet helt indtil 2. kvartal næste år.

Det er ikke første gang vi hører rygter om at Apple vil lancere et par smartbriller. Bloomberg har tidligere skrevet om at de vil komme ti at køre et nyt operativsystem kaldet rOS.

Billedet øverst har intet med Appleskonkrete projekt at gøre. Det er et mockup fra tredjepart.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.