Sidste år fortale Apples topchef, Tim Cook, at Apple arbejdede på en ny Mac Pro og en tilhørende skærm uden at gå yderligere i detaljer med hverken det tekniske eller lanceringtidspunktet. Nu mener analytikeren Ming-Chi Kuo, der ved flere lejligheder har vist sig at vide besked, at have nye informationer. Ikke mange, men nok til at det er værd at nævne.

Ifølge Kuo vil skærmen være en 6K-skærm på 31,6 tommer. Den vil være baseret på "mini led"-teknologien. Hvad angår størrelsen, vil den være den største skærm fra Apples side hidtil. Den vil være et godt stykke større end Apples nuværende store iMac på 27 tommer og også større end skærmen Thunderbolt Display, ligeledes på 27 tommer, som Apple solgte mellem 2011 og 2016 (se billedet øverst). Siden har Apple ikke haft en skærm i deres sortiment.

Thunderbolt Display var kendt for en uhørt høj kvalitet - og et lige så højt prisskilt. Kuo nævner ikke noget om pris på den nye skærm, men vi skal nok forvente at det bliver noget tilsvarende med denne. Altså en skærm rettet udelukkende mod pro-segmentet.

Kuo forventet at skærmen kommer på gaden i løbet af 2019, formodentlig sidst på året.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos eller studierapporter fordi din Mac går i stykker? Sørg for at få taget backup nu! Onlime giver for en rimelig pris ubegrænset plads i skyen.