iPhone OS 1 - eller Firmware 1 som det også blev kaldt - var den første udgave af Apples styresystem til iPhonen. Ved frigivelsen havde det ikke noget navn, men blev betegnet som en speciel udgave af OS X, Apples styresystem til computere. Siden fik det navnet "iPhone OS" og senere igen, da iPaden blev lanceret, iOS.

iPhone OS 1 blev frigivet den 29. juni 2007 samtidig med at salget af den første iPhone gik i gang. iPhone OS var en helt ny måde at designe styresystemer til telefoner på. Den absolut største nyhed var at al interaktion med systemet foregik via den trykfølsomme skærm i stedet for fysiske knapper.

Efter den første frigivelse i juni 2007, udgav Apple flere efterfølgende småopdateringer, der blandt andet rettede de uundgåelige børnesygdomme og tilføjede ny funktionalitet.

Disse enheder understøttes af iPhone Firmware 1

Se her hvilke enheder der kan køre iPhone Firmware 1:

iPhone
- iPhone (oprindelig)

iPod Touch
- iPod Touch (1. generation)

Efterfølgende opdateringer til iPhone Firmware 1

Se her hvad de de senere opdateringer til iPhone Firmware 1 bød på.

iPhone Firmware 1.0.1

Frigivet 1. august 2007. Lukkede et hul, der gjorde det muligt at lægge egne apps og ringetoner på iPhonen. Derudover almindelige fejlrettelser.

iPhone Firmware 1.0.2

Frigivet 22. august 2007. Højere volumen i højttaleren. Bedre trådløs forbindelse. Lukker et hul, der gjorde det muligt at lægge egne apps og ringetoner på iPhonen. Derudover almindelige fejlrettelser.

iPhone Firmware 1.1.1

Frigivet 27. september 2007. iTunes WiFi Music Store, nyt ikon til Lommeregner og TV in/out-funktionalitet. Derudover almindelige fejlrettelser.

iPhone Firmware 1.1.2

Frigivet 13. november 2007. Understøttelse af andre tastaturlayouts end engelsk. Derudover almindelige fejlrettelser.

iPhone Firmware 1.1.3

Frigivet 15. januar 2008. Flere nye funktioner og forbedringer. Blandt andet mulighed for flere undersider på hjemmeskærmen og mulighed for at flytte rundt på apps. Mulighed for at sende en sms til flere modtagere. Understøttese af filmleje i iTunes-appen. Derudover almindelige fejlrettelser.

Denne opdatering kostede $20 for iPod touch-brugere.

iPhone Firmware 1.1.4

Frigivet 26. februar 2008. Fejlrettelser.

Artiklen er ajourført i marts 2019.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.