Apple har annonceret regnskabet for det seneste kvartal, der dækker juli til september 2019. Da Apple kører med forskudt regnskabsår er årsregnskabet 2019 samtidig klart.

Omsætningen nåede $64,0 milliarder kvartalet, mens overskuddet blev $13,7 milliarder. For omsætningens vedkommende er det en stigning på knap 2% sammenlignet med samme kvartal sidste år, mens der for overskuddets vedkommende er tale om et fald på omkring 3%.

For hele året nåede Apple en omsætning på $260,2 milliarder og havde et overskud på $55,3 milliarder. Det er begge del noget under sidste års resultat.

Apples topchef, Tim Cook, udtaler i forbindelse med regnskabet at Apple er optimistiske med hensyn til fremtiden og henviser til de nye AirPods Pro, TV-tjeneste Apple TV+ samt de nyligt lancerede iPhones. Apple forventer at omsætningen i indeværende kvartal, som plejer at være årets bedste, vil lande i intervallet $85,5-89,5 milliarder. Dermed er der mulighed for at Apple slår rekorden fra sidste år, som var lige omkring $88 milliarder på et enkelt kvartal.

Det er især i kategorien Tjenester, at Apple vokser i øjeblikket. iPhone-salget har toppet - dog med en note at iPhone 11 ifølge Apple er den bedst sælgende iPhone nogensinde - så nu handler det for Apple om at få solgt tilbehør som Apple Watch og AirPods samt en masse abonnementer. Antallet af abonnementer fordelt på de forskellige tjenester som Apple Music, iCloud etc. er nuppe på 450 millioner. Apple forventer at passere 500 millioner abonnenter løbet af 2020.