Det er ingen overraskelse, at Apple senere på året vil præsentere og lancere årets nye iPhones. Det plejer Apple jo at gøre hvert eneste år. Men ikke alt er som det plejer. For det første har Apple tidligere på sommeren meldt ud, at årets iPhones kommer "et par uger senere" end de plejer. For det andet er der rygter om, at Apple vil lancere de i alt fore nye iPhones forskudt.

I første omgang vil Apple lancere to iPhones med skærme på 6,1 tommer. Den ene bliver en iPhone 12-model og den anden en iPhone 12 Pro-model. Senere på året, måske en måneds tid senere, vil der kommer yderligere to iPhones. Nemlig en mindre iPhone 12 på 5,4 tommer og en større iPhone 12 Pro på 6,7 tommer.

Årsagen til forskydningen i lanceringen skulle være forsinkelser i såvel udviklingen som produktionen. Sikkert på Corona-pandemien, er tingene gået lidt langsommere i år end det plejer, og det har altså ramt to af de nye iPhones.

De nye oplysninger kommer fra notorisk svævende Digities, der lige så ofte rammer ved siden af, som de rammer plet. Digitimes fortæller, at de bygger deres melding på oplysninger om, hvornår Apple har fået leveret printplader til de forskellige modeller. Her har der været en måneds forskel, som Digitimes så konkluderer resulterer i en måneds forskel på, hvornår de fire iPhones kommer til salg. Umiddelbart virker det meget plausibelt. Andre analytikere er da også enige i at lanceringen bliver forskudt, selvom der er delte meninger om, hvilke modeller der kommer hvornår. Nogle mener nemlig, at de to regulære modeller kommer først, mens Pro-modellerne så kommer senere. Uanset hvad skal vi dog nok regne med, at ikke alle fire nye iPhones kommer samtidig.

Læs mere om, hvad vi kan forvente af iPhone 12 her.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.