Apples iPhone dominerer listen over de mest solgte telefoner i oktober hos teleselskabet 3. Den nye iPhone X stryger ind på 2. pladsen selvom den kun har været i forsalg i minde end en uge. Helt i top ligger iPhone SE som 3 har kørt kampagne på til noget i retning af halv pris. Noget der altså har fået folk til lommerne.

iPhone 8 og iPhone 8 Plus er også godt med som nummer 3 og 4. Først på 5. pladsen kommer en ikke-iPhone. Det er Samsungs Galaxy S8. iPhone 7 samt iPhone 6 og iPhe 6S Plus er også med i top 10 der således rummer hele 7 forskellige iPhones.

7 af de mest solgte telefoner i oktober hos 3 er altså iPhones. Så er al tvivl om hvilke telefon danskerne foretrækker vist ryddet helt af vejen. Det er også tydeligt at folk foretrækker den almindelige iPhone frem for plus-modellen og det samme for Samsung i øvrigt.

Her er hele top 10 for oktober:

  1. iPhone SE
  2. iPhone X
  3. iPhone 8
  4. iPhone 8 Plus
  5. Samsung Galaxy S8
  6. OnePlus 5
  7. iPhone 7
  8. Samsung Galaxy S8 Plus
  9. iPhone 6
  10. iPhone 6S

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.