Teleselskabet 3 har sendt mig top 10-listen over deres mest solgte mobiltelefoner i februar. Alt er helt som det plejer. Det vil sige at Apples iPhones dominerer fuldstændigt. Ud af de otte mest solgte mobiltelefoner er de seks iPhones. iPhonen sidder endda tungt på de fem øverste pladser,

Denne gang er det, lige som i sidste måned, den gode gamle iPhone 7 der ligger nummer 1. Den er efterfulgt af Apples flagskib, iPhone Xs, sidste års iPhone X og den billige iPhone Xr. Top 5 rundes af med iPhone 6s. Derudover er den store iPhone Xs Max nummer 7 og iPhone 8 nummer 8.

Huawei har en enkelt telefon med på listen mens det er lykkedes Samsung at få to med. I sidste måned havde Samsung slet ingen telefoner med i top 10. I denne måned går det altså lidt bedre. Lanceringen af helt nye telefoner har gjort at Samsung ligger nummer 9 og 10 i februar. Det hører dog med til historien, at de to telefoner kun har været til salg fra de 20. februar og ikke hele måneden. Det bliver spændende at se tallene for marts og om Samsung formår at vriste iPhonen af pinden som kundernes foretrukne mobiltelefon.

Top 10 over de mest solgte telefoner hos 3 i februar 2019

  1. iPhone 7
  2. iPhone Xs
  3. iPhone X
  4. iPhone Xr
  5. iPhone 6s
  6. Huawei P20
  7. iPhone Xs Max
  8. iPhone 8
  9. Samsung Galaxy S10
  10. Samsung Galaxy S10 Plus
Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.